Pass

Många olika pass att välja på

Pass & gruppträningar

RPM™
RPM™ är inomhuscykelklassen där du cyklar till rytmerna av kraftfull musik. Ge dig ut i terräng tillsammans med din instruktör som leder dig genom berg och dalar, raksträckor och spurter. Upptäck atleten i dig själv – ös på och svettas och få en riktig endorfinkick! Passar alla som önskar effektiv konditionsträning. Går att anpassa till alla olika nivåer.
Strength Development

En klass med fokus på styrka och på att bygga muskler, hypertrofi samt att skapa muskelkraft. Tänk dig styrketräning i gymmet fast i gruppträningssal och mycket effektivt.

Grundövningar som marklyft, knäböj, utfall, axelpress, frivändningar och så vidare fast med få repetitioner och tunga vikter. Vi jobbar i ett varierat repsantal med olika tempon i olika set. Vi jobbar inte i takt till musiken men med ett bestämt tempo i en viss tidsintervall.

Jumping Fitness
Virtuell Cykel
Virtuell Cykel leds via en virtuell instruktör på en skärm. Musik och vackert landskap är också en stor del av upplevelsen. Med ClubVirtual kan du t.ex. cykla i vackra Alpe d’Huez och Col du Glandon eller i Tyska Eifel-regionen, Sicilien eller det ombytliga landskapet i sydöstra Spanien. Cykel är framförallt ett konditionspass och förutom att förbättra konditionen är det ett effektivt sätt att öka förbränningen samt styrkan i benen. Effektiv konditionsträning som passar dig som har erfarenhet av att ställa in en spinningcykel på egen hand.
Cirkelträning
Stationsträning där tempot bestäms av passets val av intervaller. Hela kroppen tränas med hjälp av kroppsvikt, gummiband, balansbollar och vikter. Alla kan vara med, vilken nivå du än tränar på. Även barn är välkomna från 9 år
Les Mills Core
Ett effektivt corepass som får med mage, rygg, axlar, rumpa och puls på 30 min. Vi använder oss av motiverande musik, gummiband, egen kroppsvikt och viktplattor. Passar alla olika nivåer.
Bodystep™
I BODYSTEP® är ledorden energi, kraft och glädje, vilket märks på deltagarna som lämnar salen med svett i pannan och ett leende på läpparna! BODYSTEP® är enkel, atletisk träning där du tränar kondition under en timme med hjälp av en höj- och sänkbar låda. Glad och medryckande musik kombineras med enkla och effektiva övningar och steg. Resultatet blir ett pass som ger ett riktigt lyft, både bokstavligt och bildligt!

Allsidighet och variation är nyckelord i BODYSTEP®. Låtarna har olika hastighet – långsamma och tunga låtar kombineras med snabba och explosiva. Lådans höjd och riktning ändras under passets gång för att variera träningen maximalt. Bodystep är utvecklat för att du ska få ett pass som är effektivt, säkert och framför allt roligt.

Bodypump™
Bodypump är en timmes styrketräning i grupp till musik där du tränar igenom hela kroppen med hjälp av en skivstång. Förändra vikten på skivstången och anpassa träningen efter din egen nivå! Instruktören, som är specialutbildad och internationellt licensierad för bodypump hjälper dig i början att hitta rätt vikt för de olika övningarna och ger dig tekniktips under passets gång. Musiken peppar dig att ta i lite extra!
Boxning
Ett pass med slagkombinationer och inspirerat av boxning. Passet varieras med slag och kickar, men innehåller även enkla men effektiva styrkemoment. Box är ett uppskattat, roligt och mycket varierat motionspass!
Bodycombat™
Kickar, slag och drivande musik – BODYCOMBAT® ger dig en adrenalinkick du sent kommer att glömma!

BODYCOMBAT® är den ultimata kampsportsklassen som under en timme utmanar både hjärna och hjärta. Till motiverande musik och med en kombination av olika självförsvarsdiscipliner, som t.ex. Karate, Kung-fu och Thaiboxning, tränar du kondition och fokusering.

BODYCOMBAT® har utvecklats och anpassats för att ge effektiv och säker träning, samtidigt som kraft, känsla och nerv från Östasiens kampsporter är bevarad. Träningen ger dig chans att släppa loss, ha kul och samtidigt förbättra din fysik.

Body Balance
Hämtar inspiration från Yoga, Pilates och Tha Chi. Fokus är inre styrka, rörlighet, bålträning, balans och stretch med en skön avslappning på slutet.
Barnträning

Träning som anpassas för barn! Allt från styrka till lek och där glädjen är viktigast! Nästa period med barnträning kommer att starta v.34 2023 och rikta sig främst till barn i åldern 3-5 år.

Kostnad 50 kr/barn, anmälan sker till receptionen

Välkomna!

LES MILLS GRIT™ STRENGTH
Maximera din styrka
GRIT™ STRENGTH är designat för att bygga upp din muskelstyrka. Här använder du skivstång, viktplatta och steplåda för att öka träningseffekten. Musik och rörelser ger dig effektiv träning som förbättrar din syreupptagning, styrka och uthållighet. Prestera fortare på en högre nivå, med GRIT™ STRENGTH.
GRIT Athletic
30 min HIIT (hög intensiv intervall träning) där fokus är plyometrisk träning. Målet är att träna som en atlet där spänst, kondition, styrka och snabba förflyttningar prioriteras. Rekommendationen är att du har vana att träna innan du kör ett GRIT pass, samt att du är skadefri. Krav på konditionsnivå finns inte, du jobbar i det tempo som utmanar dig. I GRIT Athletic tränar vi med egen kroppsvikt, viktplattor samt bräda.
GRIT Cardio
30 min HIIT (hög intensiv intervall träning) där fokus är snabbhet. Målet är att träna som en atlet där spänst, kondition, styrka och snabba förflyttningar prioriteras. Rekommendationen är att du har vana att träna innan du kör ett GRIT pass, samt att du är skadefri. Krav på konditionsnivå finns inte, du jobbar i det tempo som utmanar dig. GRIT Cardio utgår från träning med den egna kroppsvikten.
Seniorträning
Vi variera uppläggen med allt från aerobic liknande träning till rena cirkelträningspass. Vi fokuserar på styrka, kondition, balans och koordination. Vi ser till att alla känner sig välkomna och får ut det dem behöver av sin träning. Vi använder olika redskap och stundtals den egna kroppsvikten.
Les Mills Sprint
Body Attack
Högintensiv träning som blandar utfall, knäböj och klassiska aerobic steg! Vi jobbar med hög energi och olika alternativ så alla kan vara med. Du jobbar med din egna kroppsvikt och tränar så väl kondition, styrka och spänst under passet.
Mammaträning
Mammapassen välkomnar både mammor samt bebisar/barn oavsett ålder. Ditt barn bör vara nog liten för att kunna ligga stil på filt/babysitter eller vagn. Träningen anpassas efter det mammor behöver – styrka främst för bål, skulderpart samt ben. All träning sker i intervaller med en övningsalternativ för alla nivåer. Träning där pepp, skratt, barnskrik och svett blandas i en fantastisk mix!
Zumba
GLÄDJE! Dans som bjuder in till höfter, tacksamma steg att följa med i och där latino inspirerad dans mixas med medryckande musik! Alla kan vara med och alla har kul!
Cykel
Effektiv konditionsträning på cykel. Musiken och den peppande instruktören får dig att göra ditt bästa. Ett pass som passar alla som ösnkar effektiv konditionsträning. Går att anpassa för alla nivåer