Sedan 1999

Om oss

Magasinet i Enköping har varit en träningsanläggning sedan 1999

Magasinet

Magasinet är en anläggning som erbjuder all form av träning! Här har vi gym, gruppträning och crossfit med närmare 100 starter i veckan, personlig träning, kostrådgivning, kroppsmätningar och en rktigt trevlig atmosfär. Vi är en traditionell träningsanläggning med ett utbud som passar alla oberoende på vad du har för mål! Vi välkomnar medlemmar från 9 år och uppåt!

Vi gör skillnad!

Vi tror på Gemenskap, Familj och Glädje!

Vi jobbar för att sprida och skapa gemenskap på vår anläggning! Vi vill att alla som tränar hos oss ska ingå i gemenskapen som är Magasinet genom event, aktiviteter och vi uppskattar alla tillfällen då vi får en chans att prata och skratta med er som medlemmar. 

Familjen är otroligt viktig för oss! Vi vill underlätta så mycket vi kan, för alla former av familjekonstellationer genom bl.a bemannad barnpassning där barn är välkomna från 2 månaders ålder. De äldre barnen som klarar sig på egen hand, är välkomna att nyttja barnrummet även när det inte är personal från barnpassningen på plats. Vi tillåter även er som föräldralediga att ha med er barn ut på gymytan, ha barnet placerad i vagn/babysitter och om det är stort nog för att röra sig fritt, är det barnpassningen som är aktuell. Vi välkomnar även barn från 9 år att träna med målsman på gymmen/gruppträningen för att underlätta träning tillsammans i familjen! Utöver detta erbjuder vi även pass på gruppträningsschemat anpassat för Mammor, barn och seniorer. 

När vi regelbundet får in träningen i vardagen och får det att flyta på i livspusslet skapar detta glädje! Att vi dessutom kan träna, umgås och ha en gemenskap i vår träning – tror vi skapar ännu mera glädje! Det är roligt att ha roligt – anser du samma? Välkommen till oss!