Personlig Träning

Personlig Tränare – PT

Vi på Magasinet Träning & Hälsa erbjuder Personlig Träning till både våra medlemmar men även till dem som inte har ett medlemskap på Magasinet. Vi erbjuder även PT Duo (2 stycken med liknande mål och förutsättning kör samtidigt) och PT Small Group där flera 4-8 st delar på den Personliga Tränaren.

Våra Personliga Tränare är alla licenserade och intresserade av att få hjälpa dig/er nå era träningsmål! För att komma i kontakt med en av våra Personliga Tränare kan du antingen maila direkt till dem, eller kontakta receptionen för vidare kontakt. Receptionen når du genom att maila info@magasinetgym.se

Pris från 1/1 2023:
PT enskild 60 min: 775 kr
PT enskild 30 min: 555 kr
PT duo 60 min: 610 kr/person
PT duo 30 min: 388 kr/person

Marielle Olsson

Utbildning: Lic PT, kostrådgivare samt Lic Mamma-Mage

Språk: Svenska

Favoritträning: Löpning, styrketräning, gruppass och fotboll

Marielles styrkor är att hjälpa dig att bygga en stark kropp från grunden och utvecklas utifrån det, både mentalt och fysiskt. Marielle har även erfarnehet av viktminskning, graviditeter, skador och rehabilitering. För Marielle är det viktigt att din träning är rolig!

marielle@magasinetgym.se

Anne Ohlsson

Utbildning: Lic. PT, lic. kostrådgivare & hälsokonsult via The Academy. 

Språk: Svenska och Engelska

Annes styrkor är att hjälpa dig med liten eller ingen erfarenhet av gym och träning, eller dig som har varit skadad och inte kommit tillbaka till träningen efter det. Anne tycker att träning ska vara rolig och brinner för att förmedla träningsglädje och det positiva träningen tillför både fysiskt och mentalt

anne@magasinetgym.se

 

Otto Gonzales

lic. Personlig Tränare

Jacob Enblom

lic. Personlig Tränare

Jacob.enblom@gmail.com

Sandra Jonasson

Utbildning: Lic Personlig tränare samt kostrådgivare 

Språk: Svenska

Sandras styrkor är att hjälpa dig att hitta  träningsglädjen samt finna din potential och styrka. Hon hjälper gärna dig som vill bygga upp och stärka specifika muskelgrupper för att få en enklare eller smärtfriare vardag. 

sandra@magasinetgym.se

Hampus Tengman

Utbildning: Lic Personlig tränare

Språk: Svenska

Hampus är specialiserad inom styrketräning och tar gärna emot dig som vill utveckla din styrka och teknik 

hampustengman@gmail.com