Aktuellt

Nyheter som rör våra anläggningar

Från och med v.15 börjar vårschemat för vår gruppträning och CrossFit!
Vi vill också passa på att tipsa om några nyheter på schemat.

På måndgar kl. 18.00 kommer vi att ha CrossFit intro. Ett pass som är super för dig som inte tränat CrossFit tidigare, men vill testa nu när våra All Inclusive-medlemskap även omfattar CrossFit-passen!

På tisdagar kl.18.00 ligger det ett 30 min HIIT-pass i boxen – snabb och effektiv träning!

Och, sist men inte minst – äntligen kan vi erbjuda Yoga på schemat. På fredagar kl.16.00 kommer vår duktiga Yoga-instruktör Julia att guida er genom en timmes Vinyasa Yoga – det perfekta sättet att avsluta arbetsveckan.

I länken nedan finner du schemat i sin helhet

Schema Gruppträning och Crossfit från v.15 2024

Vi ses på gruppträningsytorna!