Aktuellt

Nyheter som rör våra anläggningar

Vi på Magasinet har valt att fortsätta med vår verksamhet precis som vanligt, om inte läget skulle ändras eller andra rekommendationer går ut.
 
Det vi däremot ber er, vänligen men bestämt, OM du själv är sjuk, har förkylningssymptom eller har någon hemma som är sjuk – håll dig hemma!
 
Träning är friskvård och något vi alla behöver för att må bra! För att fortsätta kunna låta alla som fortfarande är friska, vilket är majoriteten, att kunna träna, svettas och skratta kommer all gruppträning (Mammaträningen kommer att förläggas utomhus under v.12), alla Weight Trainer grupper, ForMe grupper osv att löpa på!
 
Vi på Magasinet jobbar alltid med att hålla lokalerna rena och ber er som medlemmar att ännu noggrannare, än vanligt, rengöra efter er. Tvätta era händer och använda dem desinfektionsmedels pumpar, som finns i våra lokaler!
 
Men viktigast av allt – är du sjuk eller någon hemma hos dig är sjuk, respektera övriga medlemmar och personal – håll dig hemma <3
 
Varma hälsningar
Jenny & Johan med personal