Aktuellt

Nyheter som rör våra anläggningar

Flytten närmar sig med stormsteg och snart öppnar vi upp i våra nya lokaler på Sämskarbogatan 8a. Premiären för dem nya lokalerna är 14 februari och på dem bemannade öppettiderna 8.45-18.15! Förhoppningsvis är dem obemannade tiderna igång samma kväll 🙂 Anläggningen hamnen kommer vara öppen för träning fram tom 15/2 (sista dagen att träna, är den 14/2) och anläggningen stationen är öppen för sista gången, den 10/2!

Vi kommer inte kunna svara regelbundet på messenger/mail/telefon mellan 11-13 februari då vi kommer ha fullt upp med att flytta. Vi ber er även vänligen, inte komma förbi för att testa att se lokalerna innan premiären. Vi kommer ha ett otroligt tight flyttschema för att kunna öppna upp nya lokalen så fort som vi planerat 🙂

Efter den 15/2 har Magasinet en enda anläggningen och det är den på Sämskarbogatan 8a