Aktuellt

Nyheter som rör våra anläggningar

Det gör att du nu automatiskt kommer till vår nya bokningsida när du väljer boka pass!

Om du inte fått mailet om Wondr än, vänta någon timme. Alla är påväg ut! För mer information:

Du vet att bytet skett, när du som medlem får mail om Wondr och Parakey. Om du inte fått det inom 24 tim så kolla i din skräppost 

De appar som är kopplade till oss är dessa:

För bokning, koll av medlemskap och vart du som medlem i framtiden själv kan hämta alla dina kvitton till friskvård m.m är Wondr

Inpasseringen kommer skötas genom appen Parakey och det är den appen du ALLTID checkar in dig genom, även om vi är på plats och bemannade. Det är genom den du registrerar att du är på någon av anläggningarna samt checkas in på gruppträningen

Vi har även vår Magasinet Träning & Hälsa app med träningsprogram och ett socialt nätverk för alla er som är medlemmar! Den är till för att ge träningsinspiration och ett bra sätt att hålla koll på hur du tränat samt peppa dina vänner när de tränat!

Frågor eller funderingar gällande vårt nya medlemssystem och inpassering sker till receptionerna på 0171-29911 eller mail info@magasinetenkoping.se. Du är såklart mer än välkommen in och fråga oss personligen också, så ska vi göra ALLT vi kan för att svara